ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Ψευδοροφές και Κρυφός Φωτισμός

Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας είναι κατάλληλες τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για κατοικίες. Έχουν χαμηλό κόστος και η τοποθέτησή τους είναι απλή και σύντομη. Χάρη στους διάφορους τύπους και τα ποικίλα σχήματα που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τις γυψοσανίδες. Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας αποτελούν ιδανική λύση στη διακόσμηση επιτρέποντας σχεδόν απεριόριστες αρχιτεκτονικές συνθέσεις και τεχνοτροπίες. Επιπλέον μπορούν να καλύψουν άριστα οποιαδήποτε κατασκευαστική κακοτεχνία ή ατέλεια του χώρου σας. Έχουν πυραντοχή και σε συνδυασμό με μονωτικό υλικό (π.χ. πετροβάμβακα),εξαιρετική ηχοαπορρόφηση. Σε χώρους όπου η ακουστική και η ηχομόνωση είναι πρωταρχικής σημασίας χρησιμοποιούνται διάτρητες γύψινες πλάκες για την καλύτερη απορρόφηση του ήχου. Καθώς μπορούν να καλύπτουν αεραγωγούς, κλιματιστικά και άλλες ηλεκτρικές και μηχανολογικές απαιτήσεις, οι ψευδοροφές γυψοσανίδας δημιουργούν χώρους καλαίσθητους και λειτουργικούς

Ράφια και Εσοχές Γυψοσανίδας

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών γυψοσανίδας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικούς χώρους η σε κατοικίες όπως ράφια και εσοχές γυψοσανίδας, βιβλιοθήκες γυψοσανίδας, καμπύλες κατασκευές γυψοσανίδας, κρυφό φωτισμό, ψευτοδόκαρα, κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιτυγχάνεται μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμοηχομώνοση αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία

Κατασκευές Τσιμεντοσανίδας

Η τσιμεντοσανίδα αποτελεί μια σύγχρονη εναλλακτική επιλογή, εξωτερικής κυρίως δόμησης, στο χώρο των κατασκευών. Οι πλάκες τσιμεντοσανίδας παράγονται από μείγμα τσιμέντου με άλλα πρόσμικτα αδρανή υλικά. Η τσιμεντοσανίδα έχει χαμηλό βάρος, είναι αντισεισμική, ανθεκτική σε όλα τα κλιματολογικά φαινόμενα (βροχή, χιόνι κ.τ.λ.), παρουσιάζει πυροπροστατευτικές ιδιότητες, δε φουσκώνει, δε παραμορφώνεται και δεν αποσυντίθεται σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, η εφαρμογή των τσιμεντοσανίδων είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική και με την κατάλληλη επεξεργασία τους επιτυγχάνουμε άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Εξ’ αιτίας της ελαστικότητας της, είναι κατάλληλη και για καμπύλες κατασκευές.

Τζάκια από Γυψοσανίδα

Προτείνουμε η επένδυση εξωτερικά από το τζάκι να κατασκευάζεται από πυράντοχη γυψοσανίδα. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διάφορα σχέδια ενώ μπορούμε να κρατήσουμε και αναδείξουμε τις γραμμές του τζακιού ή και να αλλάξουμε εντελώς την αρχική μορφή της εστίας. Οι κατασκευές από γυψοσανίδα μπορούν να προσφέρουν ένα αποτέλεσμα κομψό στην τελική εμφάνιση στο τζάκι. Η γυψοσανίδα δεν είναι απαραίτητο να περιοριστεί μόνο πάνω στο τζάκι, μπορεί να επεκταθεί και σε διπλανούς τοίχους. Μπορούμε χρησιμοποιώντας γυψοσανίδα να ενσωματώσουμε έπιπλα με το τζάκι, να δημιουργήσουμε βιβλιοθήκες κατασκευασμένες με γυψοσανίδα δίπλα από το τζάκι, πάγκο ή και δυο παγκάκια από γυψοσανίδα που να εκτείνονται δεξιά και αριστερά του τζακιού, διακοσμητικά ράφια δίπλα ή και πάνω στο τζάκι, κουτιά με εσοχές, όπως και θέσης για ηλεκτρικές συσκευές όπως DVD και TV.

Κατοικίες

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών γυψοσανίδας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε κατοικίες όπως ράφια, βιβλιοθήκες, καμπύλες κατασκευές ,κρυφό φωτισμό , ψευτοδόκαρα , κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδα είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιτυγχάνεται μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμοηχομώνοση αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία εναλλακτικών λύσεων.

Καταστήματα

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικούς χώρους η σε καταστήματα όπως ράφια, βιβλιοθήκες, καμπύλες κατασκευές ,κρυφό φωτισμό , ψευτοδόκαρα , κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιτυγχάνεται μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμοηχομώνοση αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία εναλλακτικών λύσεων.

Εταιρείες

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικούς χώρους ή σε εταιρείες όπως ράφια, βιβλιοθήκες, καμπύλες κατασκευές, κρυφό φωτισμό, ψευτοδόκαρα, κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση..

Ξενοδοχεία

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους η σε εκθέσεις όπως ράφια, βιβλιοθήκες, καμπύλες κατασκευές ,κρυφό φωτισμό , ψευτοδόκαρα , κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.

Tαπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν περάσει σε μια νέα διάσταση διακόσμησης χώρου. Σας δίνουν την δυνατότητα όχι μόνο να δώσετε στον χώρο σας το στυλ που του αρμόζει αλλά και να τον αλλάζετε όσο συχνά εσείς επιθυμείτε, μέσα από μια ανεξάντλητη γκάμα χρωμοσχεδίων που προσφέρουν οι μεγαλύτερες του είδους εταιρίες.
Ανανεώστε εντυπωσιακά το χώρο σας με καινούρια ταπετσαρία τοίχου. Οι ταπετσαρίες μας έρχονται σε ρολά ή με το μέτρο